AnaÜrünlerKarl Fischer titratör

Volumetrik Karl Fischer Titratör — T930 · Hanon
Karl Fischer titratör · Hanon

Volumetrik Karl Fischer Titratör — T930 · Hanon

HanonModel HAN-T930

Yüksek-su-içerikli numunelerin KF-cihazı: 10 inç Android, 150 yöntem, 8 GB denetim-izi (Part-11 konumlandırma); PID drift-kontrolü + dahili manyetik karıştırıcı.

Teklifle netleşir

Adet ve kurumsal/kamu alımında teklif alın — tahmin değil, gerçek rakam.

Teslimat 4–6 hafta

• Teklifte net fiyat + teslim
  • e-Fatura · kurumsal / kamu
  • Kurulum ve kullanım desteği — cihaza göre
  • Garanti · üretici koşulları
01 · Tanıtım

Genel Bakış

Bakış

T930, Karl-Fischerin volumetrik kanadıdır: su-içeriği yüzde-sınıfında olan numunelerde — gıda, çözgen, hammadde — titrant-hacmiyle ölçer; kulometrik kardeş T931 eser-bandı alırken T930 genel-bandın iş-atıdır. Platform-donanımı ortaktır: 10 inç Android dokunmatik, 150 yerleşik yöntem, 8 GB denetim-izi ile Part-11 konumlandırması (üretici-beyanı). Yöntem-kalitesi ayrıntıları yerindedir: PID sürüklenme (drift) kontrolü hücre-nemini sürekli dengeler, dahili manyetik karıştırıcı çözünmeyi standartlaştırır.

Öne Çıkanlar

• Platform-donanımı ortaktır: 10 inç Android dokunmatik, 150 yerleşik yöntem, 8 GB denetim-izi ile Part-11 konumlandırması (üretici-beyanı)
  • Üretici belgeleriyle doğrulanmış yapılandırma

Sık Sorulan Sorular

Doğru sonuç için nelere dikkat edilmeli?

Ölçüm cihazlarında doğru sonucu belirleyen; düzenli kalibrasyon, doğru numune hazırlığı ve rutin bakımdır (kurulum yerinden çok ölçüm rutinidir).

Kalibrasyon gerekir mi?

Evet; üreticinin belirttiği aralıklarla ve uygun standart/çözeltilerle kalibrasyon, doğruluğun korunması için önemlidir.

Doğru modeli nasıl seçerim?

Ölçmek istediğiniz büyüklük, aralık ve gereken doğruluk/çözünürlüğe göre; sınır durumlarda komşu model üretici tablosundan kıyaslanır.

02 · Uygunluk

Bu ürün kime uygun?

✓ Uygun

Yüzde-sınıfı su-içeriği: gıda, çözgen, hammadde Part-11 kayıt-düzeni isteyen QC lablar KFde genel-amaçlı ilk-cihaz arayanlar

✕ Uygun değil

ppm-sınıfı eser-su — kulometrik T931 Keton/aldehit girişimli matrisler — yöntem-uygunluğunu doğrulayın

03 · Kanıtlı veri

Teknik Özellikler

MarkaHanon
Model / kodHAN-T930
KategoriKarl Fischer titratör
YöntemVolumetrik Karl Fischeryüzde-sınıfı su.
Platform10 inç Android · 150 yöntem · 8 GB auditPart-11 beyanı.
DriftPID sürüklenme-kontrolühücre-nemi dengede.
KarıştırmaDahili manyetikçözünme-standardizasyonu.
04 · Ne fark eder

Rakamların anlamı

Volumetrik-kulometrik ayrımı

KFde ilk karar su-bandıdır: yüzde volumetrike, ppm kulometriğe — yanlış-kanat ya reaktif-israfı ya hassasiyet-açlığıdır.

05 · Günlük kullanım

Masada nasıl çalışır?

Gıda su-tayini · Çözgen su-kontrolü · Hammadde QC
06 · Laboratuvardan not

Doğru ölçümün disiplini

Titrant-faktörünü su-standardıyla düzenli belirleyin ve gün-başı drift-değerini not edin — volumetrik KFnin doğruluğu bu iki rutinde yaşar.
07 · Paket

Kutuda ne var

• T930 titratör (reaktif/aksesuar künyeden)
08 · Sık sorulanlar

Sipariş ve Teslimat

Fiyatı neden sayfada yazmıyor?

Fiyat ve teslim süresi, ihtiyacınıza göre hazırlanan teklifle netleşir — tahmin değil, gerçek rakam. Teklif isteyin ya da Nova'ya sorun.

Teslim süresi ne kadar?

Net teslim tarihi teklif öncesi yazılı verilir; stok/sevkiyat ürün ve döneme göre değişir.

Kurumsal / kamu alımı ve fatura?

e-Fatura, kurumsal ödeme ve kamu ihale evrakı sağlanır.

Bu ürün uygulamama uygun mu, emin değilim?

Uygulamanızı ve numunenizi yazın; uygun değilse 'değil' der, doğru ürüne yönlendiririz. Yetmeyeni satmayız.

Kurulum ve kullanım desteği var mı?

Kurulum gerektiren cihazlarda uzaktan kurulum ve kullanım desteği sağlanır; yerinde eğitim talep üzerine.

Bağlantılı ürünler

Yükleniyor…
Nova'ya sor