Ana›Ürünler›Karl Fischer Titratörleri

Yüksek su içerikli numuneler için volumetrik Karl Fischer yöntemiyle su tayini yapan, PID sürüklenme kontrollü titratör.
Teklifle netleşir
Adet ve kurumsal/kamu alımında teklif alın — tahmin değil, gerçek rakam.
T930, kulometrik kardeşi T931'den farklı olarak volumetrik Karl Fischer yöntemini kullanır; genellikle daha yüksek su içerikli numuneler için uygundur. 10 inç Android dokunmatik ekran, 150 yerleşik yöntem ve 8 GB denetim-izi belleğiyle FDA 21 CFR Part 11'e hazır konumlandırılmıştır; PID sürüklenme (drift) kontrolü ve manyetik karıştırıcı içerir.
Gıda, kimya ve ilaç laboratuvarlarında yüksek/orta su içerikli numunelerin hacimsel (volumetrik) su tayini.
Eser (çok düşük ppm) su tayini (kulometrik T931 daha uygundur).
| Marka | Hanon |
| Model / kod | HAN-T930 |
| Kategori | Karl Fischer Titratörleri |
| Yöntem | Volumetrik Karl Fischerüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Ekran | 10 inç Android dokunmatiküretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Yöntem belleği | 150 yerleşik yöntemüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Uyumluluk | FDA 21 CFR Part 11 (8 GB denetim izi)üretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Kontrol | PID sürüklenme kontrolü + manyetik karıştırıcıüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
Fiyat ve teslim süresi, ihtiyacınıza göre hazırlanan teklifle netleşir — tahmin değil, gerçek rakam. Teklif isteyin ya da Nova'ya sorun.
Net teslim tarihi teklif öncesi yazılı verilir; stok/sevkiyat ürün ve döneme göre değişir.
e-Fatura, kurumsal ödeme ve kamu ihale evrakı sağlanır.
Uygulamanızı ve numunenizi yazın; uygun değilse 'değil' der, doğru ürüne yönlendiririz. Yetmeyeni satmayız.
Kurulum gerektiren cihazlarda uzaktan kurulum ve kullanım desteği sağlanır; yerinde eğitim talep üzerine.