AnaÜrünlerKarl Fischer Titratörleri

Hanon Kulometrik Karl Fischer Titratör — T931
Karl Fischer Titratörleri · Hanon

Hanon Kulometrik Karl Fischer Titratör — T931

Model HAN-T931

Katı, sıvı, yağ, krem ve gaz numunelerde %0,001–100 aralığında su tayini yapan kulometrik Karl Fischer titratörü.

Teklifle netleşir

Adet ve kurumsal/kamu alımında teklif alın — tahmin değil, gerçek rakam.

• Teklifte net fiyat + teslim
  • e-Fatura · kurumsal / kamu
  • Kurulum ve kullanım desteği — cihaza göre
  • Garanti · üretici koşulları
01 · Genel bakış

Bu ürün ne işe yarar?

Bakış

T931, eser su tayininde kulometrik Karl Fischer yöntemini kullanır; 10 inç Android dokunmatik ekranı, 150 yerleşik yöntemi ve 8 GB denetim-izi belleğiyle FDA 21 CFR Part 11 gerekliliklerine göre konumlandırılmıştır. Elektroliz akımını 10–400 mA arasında altı kademede otomatik değiştirerek farklı nem seviyelerine uyum sağlar.

02 · Uygunluk

Bu ürün kime uygun?

✓ Uygun

İlaç, petrokimya, gıda ve kimya laboratuvarlarında eser (düşük ppm) su içeriği tayini; çok sayıda yöntem ve denetim izi gereken kalite kontrol.

✕ Uygun değil

Yüksek su içerikli numunelerin hacimsel tayini (volumetrik KF — örn. T930 — daha uygundur).

03 · Teknik özellikler

Tam liste, kullanım notlarıyla

MarkaHanon
Model / kodHAN-T931
KategoriKarl Fischer Titratörleri
YöntemKulometrik Karl Fischerüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07)
Ölçüm aralığı%0,001 – 100 suüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07)
Elektroliz akımı10–400 mA, altı kademe otomatiküretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07)
Arayüz10 inç Android dokunmatiküretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07)
Yöntem belleği150 yerleşik yöntemüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07)
UyumlulukFDA 21 CFR Part 11 (8 GB denetim izi)üretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07)
04 · Günlük kullanım

Masada nasıl çalışır?

İlaç eser-su tayini · Petrol/yağ su içeriği · Gıda ve kimyasal nem
05 · Laboratuvardan not

Doğru ölçümün disiplini

Hücre ve reaktifleri kuru tutun; septum ve bağlantılardan nem kaçağını önleyin. Numune enjeksiyonunu hızlı yapın ve kör (blank) sürüklenmeyi ölçüm öncesi stabilize edin.
06 · Sık sorulanlar

Sipariş, teslim, uygunluk

Fiyatı neden sayfada yazmıyor?

Fiyat ve teslim süresi, ihtiyacınıza göre hazırlanan teklifle netleşir — tahmin değil, gerçek rakam. Teklif isteyin ya da Nova'ya sorun.

Teslim süresi ne kadar?

Net teslim tarihi teklif öncesi yazılı verilir; stok/sevkiyat ürün ve döneme göre değişir.

Kurumsal / kamu alımı ve fatura?

e-Fatura, kurumsal ödeme ve kamu ihale evrakı sağlanır.

Bu ürün uygulamama uygun mu, emin değilim?

Uygulamanızı ve numunenizi yazın; uygun değilse 'değil' der, doğru ürüne yönlendiririz. Yetmeyeni satmayız.

Kurulum ve kullanım desteği var mı?

Kurulum gerektiren cihazlarda uzaktan kurulum ve kullanım desteği sağlanır; yerinde eğitim talep üzerine.

Bağlantılı ürünler

Yükleniyor…
Nova'ya sor