Ana›Ürünler›Karl Fischer titratör

Eser-su (ppm-sınıfı) tayini: 10 inç Android dokunmatik, 150 yerleşik yöntem, 8 GB denetim-izi (FDA 21 CFR Part 11 konumlandırması); elektroliz-akımı 10-400 mA altı-kademede otomatik.
Fiyatı değiştirenler yukarıdaki opsiyonlar. Aşağıdaki aksesuarlar ayrı ürün; seçince bu fiyat güncellenmez.
Teklifle netleşir
Adet ve kurumsal/kamu alımında teklif alın — tahmin değil, gerçek rakam.
Teslimat 4–6 hafta
T931, suyun eser-dünyasının cihazıdır: kulometrik Karl-Fischer yöntemiyle ppm-sınıfı nem tayin eder — reaktif-faktörü derdi olmayan, iyot-üretimini akımla sayan mutlak-yöntem. Regülasyon-yüzü güçlüdür: 10 inç Android dokunmatik, 150 yerleşik yöntem ve 8 GB denetim-izi belleği ile FDA 21 CFR Part 11 gerekliliklerine göre konumlandırılır (üretici-beyanı). Akıllı ayrıntısı elektrolizdedir: akımı 10-400 mA arasında altı kademede otomatik değiştirir — yüksek nemde hızlı, uç-noktaya yaklaşırken hassas.
İş hacmi, kapasite ve gereken donanıma göre; sınır durumlarda komşu model/kapasite üretici belgelerinden kıyaslanır.
Düzenli temizlik ve üreticinin belirttiği periyodik kontroller, tutarlı performans için önemlidir.
Eser-su tayini: çözgen, yağ, ilaç hammaddesi Part-11 denetim-izi gereken GxP lablar Reaktif-faktör yönetiminden kurtulmak isteyenler
Yüksek su-içerikli numuneler — volumetrik T930 doğru kanat Düşük kullanım-hacmi — hücre-bakım rutini boşa döner
| Marka | Hanon |
| Model / kod | HAN-T931 |
| Kategori | Karl Fischer titratör |
| Yöntem | Kulometrik Karl Fischereser-su, mutlak-yöntem. |
| Ekran/Yöntemler | 10 inç Android · 150 yerleşikdokunmatik iş-akışı. |
| Denetim | 8 GB audit-trail · Part-11 konumlandırmaüretici-beyanı. |
| Elektroliz | 10-400 mA · 6-kademe otomatikhız+hassasiyet dengesi. |
Sabit-akım kulometride ya yavaştır ya taşkın; oto-kademe kaba-sudan uç-noktaya vitesi kendisi değiştirir.
Fiyat ve teslim süresi, ihtiyacınıza göre hazırlanan teklifle netleşir — tahmin değil, gerçek rakam. Teklif isteyin ya da Nova'ya sorun.
Net teslim tarihi teklif öncesi yazılı verilir; stok/sevkiyat ürün ve döneme göre değişir.
e-Fatura, kurumsal ödeme ve kamu ihale evrakı sağlanır.
Uygulamanızı ve numunenizi yazın; uygun değilse 'değil' der, doğru ürüne yönlendiririz. Yetmeyeni satmayız.
Kurulum gerektiren cihazlarda uzaktan kurulum ve kullanım desteği sağlanır; yerinde eğitim talep üzerine.
Bu cihaza uyumlu yayınlı aksesuarlar. Başka modele kilitli kalemler burada gösterilmez.