Ana›Ürünler›Karl Fischer Titratörleri

Katı, sıvı, yağ, krem ve gaz numunelerde %0,001–100 aralığında su tayini yapan kulometrik Karl Fischer titratörü.
Teklifle netleşir
Adet ve kurumsal/kamu alımında teklif alın — tahmin değil, gerçek rakam.
T931, eser su tayininde kulometrik Karl Fischer yöntemini kullanır; 10 inç Android dokunmatik ekranı, 150 yerleşik yöntemi ve 8 GB denetim-izi belleğiyle FDA 21 CFR Part 11 gerekliliklerine göre konumlandırılmıştır. Elektroliz akımını 10–400 mA arasında altı kademede otomatik değiştirerek farklı nem seviyelerine uyum sağlar.
İlaç, petrokimya, gıda ve kimya laboratuvarlarında eser (düşük ppm) su içeriği tayini; çok sayıda yöntem ve denetim izi gereken kalite kontrol.
Yüksek su içerikli numunelerin hacimsel tayini (volumetrik KF — örn. T930 — daha uygundur).
| Marka | Hanon |
| Model / kod | HAN-T931 |
| Kategori | Karl Fischer Titratörleri |
| Yöntem | Kulometrik Karl Fischerüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Ölçüm aralığı | %0,001 – 100 suüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Elektroliz akımı | 10–400 mA, altı kademe otomatiküretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Arayüz | 10 inç Android dokunmatiküretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Yöntem belleği | 150 yerleşik yöntemüretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
| Uyumluluk | FDA 21 CFR Part 11 (8 GB denetim izi)üretici-kaynaklı içerik-tabanı (Hanon 23.07) |
Fiyat ve teslim süresi, ihtiyacınıza göre hazırlanan teklifle netleşir — tahmin değil, gerçek rakam. Teklif isteyin ya da Nova'ya sorun.
Net teslim tarihi teklif öncesi yazılı verilir; stok/sevkiyat ürün ve döneme göre değişir.
e-Fatura, kurumsal ödeme ve kamu ihale evrakı sağlanır.
Uygulamanızı ve numunenizi yazın; uygun değilse 'değil' der, doğru ürüne yönlendiririz. Yetmeyeni satmayız.
Kurulum gerektiren cihazlarda uzaktan kurulum ve kullanım desteği sağlanır; yerinde eğitim talep üzerine.