Hardal ELISA kiti SENSISpec 48 kuyucuk Alerjen Testi
SENSISpec ELISA Mustard 48 Wells: Hassas Tespit Sistemi
SENSISpec Mustard ELISA kiti, sarı hardal için son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle sosis, soslar, çorbalar, peynir ve karışık otlardaki kalıntıların nicelendirilmesine oldukça uygundur. Yüksek çapraz reaktiviteye sahip olduğundan, test aynı zamanda kahverengi hardal ve siyah hardalın tespiti için de uygundur. Assay, The BoltTM otomatik ELISA sistemi üzerinde doğrulanmıştır.
Detaylar: Hardal, Brassica bitkilerine aittir. Hardal tohumundaki protein fraksiyonu yaklaşık %30-35’tir. Bu proteinlerden bazıları, Sin a 1 ve Bra j 1 gibi alerjen oldukları bilinen proteinlerdir. Bu proteinler genellikle ısıya dayanıklıdır ve farklı üretim süreçlerine karşı dayanıklı hale gelir. Kahverengi hardal (Brassica juncea) ve siyah hardal (Brassica nigra) ile birlikte özellikle sarı hardal (Sinapsis alba), birçok yiyecek ve yemek hazırlığında bir içerik olarak kullanılır.
Hardal alerjisi olan kişiler için gıdalardaki gizli hardal alerjenleri kritik bir problemdir. Hardalın çok düşük miktarları bile alerjik reaksiyonlara neden olabilir ve ciddi vakalarda anafilaktik şoka yol açabilir. Üretim sürecinin bir sonucu olarak çoğunlukla çapraz bulaşma fark edilir. Sosis üretim süreci bu konuda bir örnektir. Bu nedenle birçok durumda gıdalardaki hardal kalıntılarının varlığının neden göz ardı edilemeyeceğini açıklar. Bu nedenle hardal kalıntıları için gıdalarda hassas tespit sistemlerine ihtiyaç vardır.
SENSISpec Mustard ELISA kiti, sarı hardal için son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle sosis, soslar, çorbalar, peynir ve karışık otlardaki kalıntıların nicelendirilmesine oldukça uygundur. Yüksek çapraz reaktiviteye sahip olduğundan, test aynı zamanda kahverengi hardal ve siyah hardalın tespiti için de uygundur.
Kit Spesifikasyonları:
Kitin Özellikleri: | |
---|---|
Stok Kodu: | HU0030040 |
Test Prensibi: | Sandviç enzim immünolojik testi |
Biçim: | 96 kuyucuklu Mikrotitre plakası |
Kuluçka Süresi: | 60 dakika (20/20/20 dakika) |
Standartlar: | 0; 2, 6; 20; 60 ppm |
Tespit: | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama Limiti (LOD): | 1 ppm |
Kantitasyon Aralığı: | 2 – 60 ppm |
Çapraz Reaktiviteler: | Siyah hardal 50%, Kahverengi hardal 59%, Charlock hardalı 48%, Kişniş 0.0006%, Kanola 59% |
Raf Ömrü (Ay): | 24 |
Depolama: | 2–8°C |