SENSISpec ELISA Hindistan Cevizi Alerjen 48 Kuyucuk
Yaklaşık% 3.3 ile hindistan cevizi içindeki protein fraksiyonu diğer türevlerine kıyasla nispeten düşüktür. Bu proteinlerin bazılarının alerjen olduğu bilinmektedir. Hindistan cevizi alerjileri nispeten nadirdir ancak çok düşük miktarları bile ciddi vakalarda anafilaktik şoka yol açabilecek alerjik reaksiyonlara neden olabilir.
Çoğunlukla üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz kontaminasyon sıklıkla görülür. Bu, birçok durumda gıdalarda hindistan cevizi kalıntılarının varlığının neden dışlanamayacağını açıklar. Bu nedenle gıda maddelerindeki hindistan cevizi artıkları için hassas bir algılama sistemi gereklidir.
SENSI Spec Coconut ELISA, hindistan cevizi için oldukça hassas bir algılama sistemini temsil eder ve özellikle kurabiyeler, tahıllar, dondurma ve çikolatadaki kalıntıların miktarını belirleyebilir.
SKU | HU0030029 |
Test prensibi | Sandviç enzim immüno analizi |
Biçim | Mikrotitre plakası |
Kuluçka süresi | 60 dk. (20/20/20 dk.) |
Standartlar | 0; 2; 5; 15; 30 sayfa / dakika’ya kadar |
Tespit etme | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama limiti (LOD) | 0,4 ppm |
Nicelik Aralığı | 2-30 ppm |
Raf Ömrü (ay) | 13 |
Depolama | 2-8 ° C |
SENSISpec ELISA Hindistan Cevizi Alerjen 48 Kuyucuk ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.