Fındık ELISA kiti SENSISpec 48 kuyucuk Alerjen Testi
SENSISpec ELISA Fındık 48 Kuyucuk Kiti: Fındık Kalıntılarının Hassas Tespiti
SENSISpec Fındık ELISA kiti, son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle kurabiyeler, tahıllar, dondurma ve çikolatadaki fındık kalıntılarının miktarını belirleme yeteneğine sahiptir.
Detaylar: Fındıkta protein fraksiyonu %13 ile yüksektir. Bu proteinlerin birçoğu, Cor a 9 ve Cor a 11 gibi alerjen olduğu bilinmektedir. Çoğu, farklı üretim süreçlerine karşı direnç gösteren yüksek ısıya dayanıklıdır. Bu nedenle fındık, önemli bir gıda alerjenini temsil eder. Fındık alerjisi olan kişiler için gıdalardaki gizli fındık alerjenleri kritik bir problemdir. Zaten çok düşük miktardaki fındık, alerjik reaksiyonlara neden olabilir ve ciddi vakalarda anafilaktik şoka yol açabilir. Bu nedenle, fındık alerjisi olan kişilerin fındık veya fındık içeren gıdaları kesinlikle tüketmemeleri gerekir.
Çoğunlukla üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz bulaşma sıklıkla fark edilir. Çikolata üretim süreci bu konuda temsil edici bir örnektir. Bu, birçok durumda gıdalardaki fındık kalıntılarının varlığının neden göz ardı edilemeyeceğini açıklar. Bu nedenle, gıdalardaki fındık kalıntıları için duyarlı tespit sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır.
SENSISpec Fındık ELISA kiti, son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle kurabiyeler, tahıllar, dondurma ve çikolatadaki fındık kalıntılarının miktarını belirleme yeteneğine sahiptir.
Kit Spesifikasyonları:
Stok Kodu: | HU0030034 |
---|---|
Test Prensibi: | Sandviç enzim immünolojik testi |
Biçim: | Mikrotitre plakası |
Kuluçka Süresi: | 60 dakika (20/20/20 dakika) |
Standartlar: | 0; 1; 4; 10; 40 ppm |
Tespit: | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama Limiti (LOD): | 0.07 ppm |
Kantitasyon Aralığı: | 1 – 40 ppm |
Raf Ömrü (Ay): | 18 |
Depolama: | 2–8°C |