SENSISpec ELISA Lizozim Alerjen 48 Kuyucuk
Tavuk yumurtası (Gallus gallus) proteinler açısından çok zengindir ve insanlar için önemli bir besin kaynağıdır. Yumurta sarısı proteinlerinin sadece küçük bir alerjenite olmasına rağmen, yumurta akının birçok proteininin alerjik olduğu bilinmektedir. Ovalbümin, ovotransferrin, ovomukoid ve livetine ek olarak, lizozim önemli bir alerjeni temsil eder. Öncelikle lizozim şarap ve peynir endüstrisinde koruyucu olarak kullanılır. Alerjik kişiler için lizozim tüketimi kritik bir problemdir. Zaten çok düşük miktarda alerjen, ciddi vakalarda anafilaktik şoka yol açabilecek alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Gıdaya ilan edilmeyen lizozim ilavesi alerjik insanlar için tehlikelidir.
Çoğunlukla üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz kontaminasyon da sorunludur. 1 Temmuz 2012’den bu yana Avrupa Birliği, üretim sırasında süt veya yumurta proteinleri kullanılıyorsa ve 0.25 mg / L veya daha yüksek bir tespit seviyesinde mevcutsa, şarap için alerjen etiketlemesi ister. Bu nedenle, lizozim kalıntılarının tespiti için hassas tahlil sistemleri gereklidir.
SENSI Spec Lizozim ELISA, lizozim için oldukça hassas bir algılama sistemini temsil eder ve özellikle şarap ve peynirdeki lizozim kalıntılarının miktarını belirleyebilir.
SKU | HU0030036 |
Test prensibi | SENSISpec ELISA Lizozim |
Biçim | Mikrotitre plakası |
Kuluçka süresi | 60 dk. (20/20/20 dk.) |
Standartlar | 0; 0.4; 1 ‘dir; 4; 10 sayfa / dakika’ya kadar |
Tespit etme | 0; 25, 50; 100; 250 ppb |
Algılama limiti (LOD) | 2 ppb |
Nicelik Aralığı | 25-250 ppb |
Çapraz reaktiflikleri | Hayır |
Raf Ömrü (ay) | 24 |
Depolama | 2-8 ° C |
SENSISpec ELISA Lizozim Alerjen 48 Kuyucuk ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.