SENSISpec ELISA Kaju Alerjen 96 Kuyucuk
Yaklaşık %18 ile kaju tohumundaki proteinlerin oranı çok yüksektir. Bu proteinlerin bazıları, vicilin Ana o 1, legumin Ana o 2 veya albümin Ana o 3 gibi alerjen oldukları bilinmektedir. Birçoğu ısıya dayanıklıdır, bu da onları farklı üretim süreçlerine karşı stabil hale getirir. Bu nedenle kaju önemli bir gıda alerjenini temsil eder. Çok düşük miktarda kaju alerjeni bile anafilaktik şoka yol açabilecek alerjik reaksiyonlara neden olabilmektedir.
Çoğunlukla üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz kontaminasyon sıklıkla görülür. Bu, birçok durumda yiyeceklerde kaju kalıntılarının varlığının neden dışlanamayacağını açıklar. Bu nedenle gıda maddelerindeki kaju kalıntıları için hassas bir algılama sistemi gereklidir.
SENSI Spec Kaju ELISA, kaju için oldukça hassas bir algılama sistemini temsil eder ve özellikle kurabiye, tahıl, dondurma ve çikolatadaki kalıntıların miktarını belirleyebilir.
SKU | HU0030004 |
Test prensibi | Sandviç enzim immüno analizi |
Biçim | Mikrotitre plakası |
Kuluçka süresi | 60 dk. (20/20/20 dk.) |
Standartlar | 0; 2; 6; 20; Dakikada 60 sayfa |
Tespit etme | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama limiti (LOD) | 0.2 sayfa / dakika’ya kadar |
Nicelik Aralığı | 2-60 ppm |
Çapraz reaktiflikleri | Fıstık% 4 |
Raf Ömrü (ay) | 13 |
Depolama | 2-8 ° C |
SENSISpec ELISA Kaju Alerjen 96 Kuyucuk ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.