Kabuklular (Tropomyosin) ELISA kiti SENSISpec 48 kuyucuk Alerjen Testi
SENSISpec ELISA Kabuklu Deniz Ürünleri (Tropomyosin) 48 Kuyucuk Kiti: Tropomyosin Hassas Tespiti
SENSISpec Kabuklu Deniz Ürünleri (Tropomyosin) ELISA kiti, Tropomyosin (Penaeus indicus’dan) için son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle balık ürünlerinde, çorbalarında, soslarında, fırın ürünlerinde ve et ürünlerinde kabuklu deniz ürünü kalıntılarının miktarını belirleme kapasitesine sahiptir.
Detaylar: Kabuklu deniz ürünleri, ev tozu akarlarına karşı çapraz reaktiviteleri nedeniyle sadece bu mite karşı değil, aynı zamanda önemli bir gıda alerjen grupunu temsil eder. Bu bağlamda, özellikle yaygın kabuklu deniz türlerinde bulunabilen Tropomyosin, en önemli proteindir. Pişirilmiş kabuklu deniz ürünü özütlerinde, bu protein toplam proteinin yaklaşık %20’sini temsil eder.
Genellikle üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz bulaşma sıklıkla fark edilir. Bu, çoğu durumda gıdalarda kabuklu deniz ürünü kalıntılarının varlığının neden göz ardı edilemeyeceğini açıklamaktadır. Bu nedenle gıda maddelerinde kabuklu deniz ürünü kalıntılarının hassas tespiti için duyarlı tespit sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır.
SENSISpec Kabuklu Deniz Ürünleri (Tropomyosin) ELISA kiti, Tropomyosin (Penaeus indicus’dan) için son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle balık ürünlerinde, çorbalarında, soslarında, fırın ürünlerinde ve et ürünlerinde kabuklu deniz ürünü kalıntılarının miktarını belirleme kapasitesine sahiptir.
Kit Spesifikasyonları:
Stok Kodu: | HU0030030 |
---|---|
Test Prensibi: | Sandviç enzim immünolojik testi |
Biçim: | Mikrotitre plakası |
Kuluçka Süresi: | 60 dakika (20/20/20 dakika) |
Standartlar: | 0; 20, 60; 200; 400 ppb |
Tespit: | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama Limiti (LOD): | Soya sosu: 1.7 ppb Sebze çorbası: 3.6 ppb Fırın ürünleri: 0.9 ppb Balık: 8.5 ppb Et: 10.3 ppb |
Kantitasyon Aralığı: | 20 – 400 ppb |
Çapraz Reaktiviteler: | Yok |
Raf Ömrü (Ay): | 24 |
Depolama: | 2–8°C |