Kaju ELISA kiti SENSISpec 48 kuyucuk Alerjen Testi
SENSISpec Cashew ELISA kiti, özellikle kurabiye, tahıl, dondurma ve çikolatadaki kaju kalıntılarını belirleme yeteneğine sahip olan son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder.
Detaylar: Kaju tohumundaki protein oranı yaklaşık %18 ile oldukça yüksektir. Vicilin Ana o 1, baklagil Ana o 2 veya albümin Ana o 3 gibi bu proteinlerden bazılarının alerjen olduğu bilinmektedir. Birçoğu ısıya dayanıklıdır, bu da onları farklı üretim süreçlerine karşı dirençli hale getirir. Bu nedenle kaju, önemli bir gıda alerjenidir. Zaten çok düşük miktarda kaju, alerjik reaksiyonlara neden olabilir ve ciddi vakalarda anafilaktik şoka yol açabilir.
Genellikle üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz bulaşma sıkça fark edilir. Bu, çoğu durumda gıdalarda kaju kalıntılarının varlığının neden göz ardı edilemeyeceğini açıklamaktadır. Bu nedenle gıda maddelerindeki kaju kalıntılarının hassas tespit sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır.
SENSISpec Cashew ELISA kiti, özellikle kurabiye, tahıl, dondurma ve çikolatadaki kaju kalıntılarını belirleme yeteneğine sahip olan son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder.
Kit Spesifikasyonları:
Stok Kodu: | HU0030028 |
---|---|
Test Prensibi: | Sandviç enzim immünolojik testi |
Biçim: | Mikrotitre plakası |
Kuluçka Süresi: | 60 dakika (20/20/20 dakika) |
Standartlar: | 0; 2; 6; 20; 60 ppm |
Tespit: | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama Limiti (LOD): | 0.2 ppm |
Kantitasyon Aralığı: | 2 – 60 ppm |
Çapraz Tepkimeler: | Antep Fıstığı < %4 |
Raf Ömrü (Ay): | 13 |
Depolama: | 2–8°C |