Beta-Lactoglobulin ELISA kiti SENSISpec 48 kuyucuk Alerjen Testi
SENSISpec ELISA Beta-Lactoglobulin 48 Wells Kiti: Bovine Süt Kalıntılarının Hassas Tespiti
SENSISpec ß-Lactoglobulin ELISA kiti, son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle bisküvi, tahıl, sosis, portakal suyu, şarap, soya ürünleri ve çikolatada bovine süt kalıntılarının tanımlanması ve nicelendirilmesinde son derece etkilidir. Bu test, The BoltTM otomatik ELISA sistemi üzerinde doğrulanmıştır.
Detaylar: Bovine sütü, özellikle çocuklar için en önemli alerjenik gıda içeriklerinden birine aittir. Çok düşük miktarlarda bile bovine süt, alerjik reaksiyonlara neden olabilir ve ciddi vakalarda anafilaktik şoka yol açabilir. Özellikle sosis, bisküvi, hazır gıda veya içecek gibi gizli süt proteinlerinin varlığı, süt alerjisi olan bireyler için kritik bir sorun oluşturur.
Bovine süt proteinlerinin yaklaşık %20’si whey proteinleridir. Whey proteinlerinin ana fraksiyonu, ısıya dayanıklı alerjen ß-lactoglobulin’dir.
SENSISpec ß-Lactoglobulin ELISA kiti, son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle bisküvi, tahıl, sosis, portakal suyu, şarap, soya ürünleri ve çikolatada bovine süt kalıntılarının tanımlanması ve nicelendirilmesinde son derece etkilidir.
Kit Spesifikasyonları:
SKU: | HU0030026 |
---|---|
Test Prensibi: | Sandviç enzim immünassayı |
Format: | Mikrotiter plak |
İnkübasyon Süresi: | 60 dakika (20/20/20 dakika) |
Standartlar: | 0; 10, 40; 100; 400 ppb |
Tespit: | 450 nm (HRP + TMB) |
Tespit Limiti (LOD): | 1.5 ppb |
Kantitatif Aralık: | 10 – 400 ppb |
Çapraz Tepkimeler: | Koyun sütü < %0.2, Keçi sütü < %0.002, Kazein < %0.02 |
Raf Ömrü (aylar): | 13 |
Depolama: | 2–8°C |
Beta-Lactoglobulin ELISA kiti SENSISpec 48 kuyucuk ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.