Fıstık ELISA kiti SENSISpec 48 kuyucuk Alerjen Testi
SENSISpec ELISA Peanut 48 Wells: Hassas Tespit Sistemi
SENSISpec Peanut ELISA kiti, fıstık kalıntılarının son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle kurabiyeler, tahıllar, dondurma ve çikolatadaki fıstık kalıntılarının nicelendirilmesine oldukça uygundur. Test, The Bolt™ otomatik ELISA sistemi üzerinde doğrulanmıştır.
Detaylar: Fıstıklarda protein fraksiyonu %25’e kadar çıkar, ve bu proteinlerin birçoğu alerjenik özelliklere sahiptir, özellikle yüksek miktarda bulunan Arachins ve Conarachins gibi. Bu nedenle fıstık, en önemli gıda alerjenlerinden birini temsil eder. Fıstık alerjisi olan kişiler için, gıdalardaki gizli fıstık alerjenleri kritik bir problemdir. Çok düşük miktardaki fıstık, ciddi vakalarda anafilaktik şoka neden olabilecek alerjik reaksiyonlara yol açabilir. Bu nedenle, fıstık alerjisi olan kişiler, fıstık veya fıstık içeren gıdaların tüketiminden kesinlikle kaçınmalıdır.
Çoğunlukla üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz bulaşma sıkça fark edilir. Çikolata üretim süreci, bu konuda temsil edici bir örnektir. Bu, birçok durumda gıdalardaki fıstık kalıntılarının varlığının göz ardı edilemeyeceğini açıklar. Bu nedenle, gıdalardaki fıstık kalıntıları için hassas tespit sistemlerine ihtiyaç duyulur.
SENSISpec Peanut ELISA kiti, fıstık kalıntılarının son derece hassas bir tespit sistemini temsil eder ve özellikle kurabiyeler, tahıllar, dondurma ve çikolatadaki fıstık kalıntılarının nicelendirilmesine oldukça uygundur.
Kitin Özellikleri:
Özellik | Değer |
---|---|
SKU | HU0030043 |
Test Prensibi | Sandviç enzim immünolojik testi |
Biçim | 96 kuyucuklu Mikrotitre plakası |
Kuluçka Süresi | 60 dakika (20/20/20 dakika) |
Standartlar | 0; 1; 4; 10; 40 ppm |
Algılama | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama Limiti (LOD) | 0.1 ppm |
Kantitasyon Aralığı | 1 – 40 ppm |
Çapraz Tepkimeler | Hayır |
Raf Ömrü (ay) | 13 |
Depolama | 2–8°C |