Bültenimize kayıt olun, yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
MASTER serisinin listesi | ||||||
Kategori | Uygun numuneler | Ölçüm aralığı | Malzeme | Özellik | modeli | Uygun dijital modeller |
Örnek | ||||||
Standart | İçecekler, Süt, Meyve ve Sebzeler, Kechup, Soysauce, Kesme yağı, Temizlik Maddesi vb. | Brix %0-53 | Metal | α | MASTER-53 α | PAL-1 |
T | MASTER-53T | |||||
m | MASTER-53M | |||||
S | MASTER-53S | PAL-S | ||||
PBT | α | MASTER-53P α | PAL-1 | |||
T | MASTER-53PT | |||||
m | USTA-53PM | |||||
Düşük konsantrasyonlarda daha hassas bir şekilde ölçün | İçecekler, Çorba, Meyve ve Sebzeler, Kesme yağı, Temizlik Maddesi vb. | Brix %0-33 | Metal | α | ANA-α | PAL-1 |
T | MASTER-T | |||||
m | MASTER-M | |||||
PBT | α | MASTER-Pa | ||||
T | MASTER-PT | |||||
m | MASTER-PM | |||||
%0-20 briks | Metal | α | MASTER-20 α | |||
T | MASTER-20T | |||||
m | MASTER-20M | |||||
PBT | α | MASTER-20P α | ||||
T | MASTER-20PT | |||||
m | USTA-20PM | |||||
Briks 0-10% | Metal | α | MASTER-10 α | |||
T | MASTER-10T | |||||
m | MASTER-10M | |||||
PBT | α | MASTER-10P α | ||||
T | MASTER-10PT | |||||
m | USTA-10PM | |||||
Isı dayanıklılığı | Tüm örnekler | %0-90 Briks | Metal | α | MASTER-500 | PAL-H |
Çeşniler, Çorba vb. | %0-50 Briks | Metal | α | MASTER-50H | ||
Reçel, Bal, Şurup, Fasulye ezmesi, Chokolate, Karamel, Tereyağı, Yemeklik yağ vb. | Briks %30-80 | Metal | α | MASTER-80H | ||
Briks %45-93 | Metal | α | MASTER-93H | |||
%60-100 Briks | Metal | α | MASTER-100H | |||
Özel skalalar | ||||||
Kategori | Uygun numuneler | Ölçüm aralığı | Malzeme | Özellik | modeli | Uygun dijital modeller |
Örnek | ||||||
Özel skalalar | Kırılma indisi | RI 1.435-1.520 | Metal | m | MASTER-RI | PAL-RI |
sebzeler | Brix %0.0-53.0 | Metal | m | MASTER-Agri | PAL-1 | |
deniz suyu | Tuzluluk: %0-100 | PBT | α | MASTER-S/Freze α | PAL-06S | |
SG 1.000-1.070 | m | MASTER-S/Değirmen M | PAL-07S | |||
Brix + Brix + Tuzlu Su | Brix %0.0-33.0 | PBT | m | MASTER-BX/S28M | PAL-1 | |
Tuzlu su 0.0-28.0 g/100g | PAL-03S | |||||
Tuzlu %0-10 | Tuzlu su 0.0-10.0 g/100g | PBT | α | MASTER-S10 α | PAL-03S | |
m | MASTER-S10M | |||||
Tuzlu %0-28 | Tuzlu 0.0-28.0 g/100g | α | MASTER-S28 α | |||
m | MASTER-S28M | |||||
Bal (Nem ve Brix) | Brix %58.0-90.0 | PBT | α | MASTER-BAL/BX | PAL-22S | |
Bal nemi %12.0-30.0 | ||||||
Ramen | Brix %0-33.0 | PBT | α | MASTER-Ramen α | PAL-96S | |
Kansui Baume 0.0-10.0 | m | MASTER-Ramen M | Ramen Meister Takım | |||
Soya sütü | Katı soya fasulyesi içeriği %0.0-20.0 | PBT | α | MASTER-Soya Sütü α | PAL-27S | |
Magnezyum klorür %0.0-12.0 | m | MASTER-Soya Sütü M | ||||
PG/EG için Soğutma Sıvısı Konsantrasyon ve Donma sıcaklığı | PG/EG: %0-70 | PBT | m | MASTER-BR | PAL-88S | |
Donma sıcaklığı 0 ila eksi 50℃ | PAL-91S | |||||
Coolant | Donma sıcaklığı | m | MASTER-BC | |||
Bettery sıvı・PG/EG için donma sıcaklığı | 0 ila eksi 50℃ | |||||
Akü sıvısı | ||||||
1.150-1.300 | ||||||
İdrar Özgül Ağırlık | İdrar SG 1.000-1.050 | PBT | α | MASTER-URC Yok | PAL-10S | |
Refraktif indeks | ||||||
1.333 – 1.356 | m | MASTER-URC NM | ||||
İdrar Özgül Ağırlık + Serum Proteini | İdrar SG 1.000-1.060 | PBT | α | MASTER-SUR Nα | PAL-09S | |
Serum Proteini 0.0-12.0 g/100mL | PAL-11S | |||||
Kırılma İndeksi (nD) 1.3330-1.3660 | m | MASTER-SUR NM | ||||
Hayvan İdrar Özgül Ağırlık | İdrar.SG(Köpek) 1.000-1.060 | PBT | α | Usta-VET | PAL-KÖPEK&CAT | |
İdrar.SG(Kedi) 1.000-1.080 | PAL-KÖPEK | |||||
Serum Protein ölçeği 0.0-14.0 g/100mL | PAL-CAT | |||||
Serum Protein ölçeği 0.0-14.0 g/100mL | PAL-RABBIT |