Bültenimize kayıt olun, yeniliklerden ilk siz haberdar olun.

Solüsyon 17 Kan Lizis Tampon 25ml Chemometec
€ 0.00 +KDV

NC-200™ IQ / OQ Test Kiti Chemometec
€ 0.00 +KDV
Çözelti 18 AO-DAPI 1ml Chemometec
€ 0.00 +KDV
Stok kodu:
910-3018
Kategoriler: Hücre Sayım Cihazları, Reagent ve Sarflar
Açıklama
Solüsyon 18, tüm canlı ve ölü hücreleri lekeleyen ve böylece toplam bir sayım sağlayan bir havşa olarak kullanılan Acridine Orange (AO) içerir. DAPI ölü hücreleri boyar. Toplam hücre sayısına ve ölü hücre sayısına sahip olmak, NucleoView ™ yazılımının kullanıcıya yaşayabilirlik, toplam sayı, yaşamayan ve yaşayabilir hücrelerin konsantrasyonunu sağlamasını mümkün kılar.
NC-250 ™ kullanılırken yapılan ölçümler için NC-Slide A2 ™ ve NC-Slide A8 ™ ile gerçekleştirilen Canlılık ve Hücre Sayımı Testi için kullanılır .
Kargo & Teslimat
Aras Kargo ile çalışmaktayız,
Aras kargo, hafta içi her gün 13:00’de Ümraniye’deki depomuza uğrayarak kargolarımızı teslim alır.
Satış temsilcilerimiz tarafından ya da site üzerinden 12:30’a kadar oluşturulan stoklu ürün siparişleri aynı gün kargolanır. 12:30’dan sonra oluşturulan siparişler ise bir sonraki iş günü kargolanır.
Farklı bir kargo şirketi ile gönderim isterseniz lütfen belirtiniz.
İsteğiniz doğrultusunda kargo takip numarasını bir sonraki gün sizinle paylaşabiliriz.
Ürünlerimiz stokta bulunmuyorsa ortalama ithalat süremiz 4-6 haftadır. Tam teslim tarihi için lütfen satış temsilcisinden destek alınız.

İlgili ürünler
Canlı Memeli Hücresi Sayım Cihazı Chemometec Nucleocounter® NC-3000
SKU:
NC-3000™
€ 0.00 +KDV
Seçenekler
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir