Baume ve Brix Refraktometresi Dijital El Tipi Atago PAL-Patissier
Ölçüm aralığı: Baume (şeker): 0 – 45 ° ile Brix: 0.0 – 85.0% ( Numune hacmi: 0.3 ml )
Reçeller, Her türlü Şurup, Meyve Püreleri, Meyve Konsantreleri, Taze Meyveler, Jelibonlar, Marmelatlar, Şerbetler… Brix ve baume bir arada.. • Yüksek ölçüm doğruluğu ve full brix aralığıyla her türde numune için baume ve brix ölçümü yapar. • Hafif, kompakt yapı ve ergonomik dizayn. • Su rezistansı özelliği. • Uluslar arası koruma sınıfı: IP65 toz geçirmez ve sıçrayan sulara karşı korumalı.• Su ile kalibrasyon yapabilme avantajı. • Numune için 1-2 damla damlatmanız yeterlidir. • Otomatik sıcaklık kompenzasyonu özelliği, ortam sıcaklığı ne olursa olsun, ölçüm değerlerini alabilmenizi sağlar. • Kompakt ve taşıması ve kolay. • Dijital ekran. • Pil ile çalışır. • Opsiyonel olarak kullanışlı taşıma çantasını kullanabilirsiniz. |
Model | PAL-patissier | |
---|---|---|
Kategori No. | 4508 | |
Ölçüm | Brix Baume (şeker) Sıcaklık | |
Ölçüm Aralığı | Brix: 0.0 85.0% ile Baume (şeker): 0 ila 45 ° Sıcaklık: 10.0 100 ° C | |
Çözünürlük | Brix:% 0.1 Baume (şeker): 1 ° Sıcaklık: 0.1 ° C | |
Ölçüm Doğruluğu | Brix: ±% 0.2 Baume (şeker): ± 1 ° Sıcaklık: ± 1 ° C | |
Sıcaklık kompanzasyonu aralığı | 10 100 ° C (Otomatik Sıcaklık Telafisi) için | |
Ortam Sıcaklığı | 10-40 °C | |
Örnek Hacmi | 0.3ml | |
Ölçüm Zamanı | 3 saniye (Normal mod) | |
Güç Kaynağı | 2 × AAA Pil | |
Uluslararası Koruma Sınıfı | IP65 toz geçirmez ve sıçrayan sulara karşı korumalı. | |
Boyutlar ve Ağırlık | 55 (W) x 31 (D) x 109 (H) mm, 100g (Ana Ünite sadece) |
Baume ve Brix Refraktometresi Dijital El Tipi Atago PAL-Patissier ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.